|
|
Lån  


 
Annonce:


Røgalarmer
Indhold på siden:

Esylux Røgalarm Protector K, 230V, Hvid.
Fotoelektrisk røgalarm til 230V strøm, som er et krav i nybyggeri. Røgalarmen har automatisk selvtest med visning af fejlfunktion. Ved tryk på knap, kan røgalarmen også testes. Der medfølger 9V back-up batteri, til hvis strømmen går. Der kan sammenbygges op til 30 røgalarmer på samme netværk. Røgalarmen.
Kategori: Alarm & automatisering - El-artikler - Røgalarmer
Esylux Røgalarm Protector K, 230V, Hvid.
Fotoelektrisk røgalarm til 230V strøm, som er et krav i nybyggeri. Røgalarmen har automatisk selvtest med visning af fejlfunktion. Ved tryk på knap, kan røgalarmen også testes. Der medfølger 9V back-up batteri, til hvis strømmen går. Der kan sammenbygges op til 30 røgalarmer på samme netværk. * Farve: Hvid *.
Kategori: Alarm & automatisering - El-artikler - Alarmer & Klokker - Røgalarmer
Siemens røgalarm 230V i hvid.
Røgalarm Siemens der tilsluttes 230V strøm og er forsynet med 9V batteri til backup. Der kan sammenbygges op til 38 alarmer på samme netværk. Data Farve: Hvid Spænding: 230V Backup batteri: 9V (medfølger) Responstemperatur: 50°C IP-klasse: IP30 Lydstyrke: 85dB Diameter: Ø111 mm Sammenkoblingbar: Ja.
Kategori: Elartikler - El-artikler - Røgalarmer
König Røgalarm m/batteri.
König Røgalarm med batteri. En røgalarm skal være at finde i samtlige hjem - basta! Men har du en? Vi ved det jo godt, det er bare ikke særlig spændende at købe (eller montere) en røgalarm, og det er jo ikke fordi at den er dyr eller svær at sætte op, man føler måske bare ikke at man får så meget ud af det,.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Røgalarm Jo-El med 10 års batteri.
Spænding: 9V. Støjniveau: 85 dB. Mål Ø: 120 x 30mm. Vægt: 0,196. Ideel til båd og camping..
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Default Category Sikkerhedsudstyr Brandslukning
NoFlame Røgalarm Mini Long Life.
Mini-røgalarm med op til 3 års drift på 3 stk CR2450-batterier. Med kraftig alarm på mindst 85 dB samt alarmtone ved lav batteristand. Med kontrollampe. Til brug på steder med temperaturer på mellem -10 og 40 °C..
Kategori: Alarm & automatisering - Isenkram & bolig|Sikkerhedsudstyr|Røgalarm
GEV - Røgalarm 9 V - tilbud.
'-Med fotoelektrisk røgkammer-Inklusive 9 V batteri i høj kvalitet-Batterilevetid ca. 1,5 år-Lille hus i flot design-Lysdiode viser om apparatet er funktionsklart-30 dages visning af varsel om at batteriet skal udskiftes, i denne periode er der garanti for fuld funktion-Testknap til funktionskontrol af.
Kategori: Alarm & automatisering - Brandbeskyttel Røgalarm
24hshop Magnetfæste for røgalarmer- Nexa.
NEXA MF-571: Magnetfæste for røgalarmer, 70 mm, selvklæbende tape, sølv Megnetfæste med selvklæbende tape for hurtig og enkel montering uden værktøj. Monter den ene plade i loftet og den anden på røgalarmen. Passer røgalarmer på mindst 70 mm i diameter. Kun for loftmontering.&l.
Kategori: Alarm & automatisering - Hjem og fritid Alarm/Sikkerhed Brandbeskyttelsesprodukter
Housegard Housegard Trådløs Røgalarm Origo, 2 stk. SA422WSOrigo Replace: N/A.
Housegard Origo, den nye generation af smarte røgalarmer. OrigoTM er en trådløs kombineret røg- og varmedetektorer, der kan sammenkobles i serie. Housegard OrigoTM bruger den nyeste energibesparende teknologi, som giver op til 18 måneders batterilevetid med kun 2 AA batterier. Når en røgalarm opdager røg,.
Kategori: Alarm & automatisering - Hus och hem|Røgalarmer|Elektronik|
Bosch RØGALARM FERION 1000 O.
.
Kategori: Alarm & automatisering - Hus - Sikring & Alarm - Alarmer
Wexøe Røgalarm Vds 230V 9V backup hvid (TG521A).
.
Kategori: Alarm & automatisering - Sikkerhed|
Siemens Røgalarm sd230n 230V, m/ 9v backup.
Røgalarm sd230n 230V, m/ 9v backup Produkt beskrivelse: DELTA REFLEX røgalarm 230V Det er en kompakt alarm, som tilsluttes 230V AC, og som er forsynet og leveres med backupbatteri på 9V. Røgalarmen opdager røgen i tide og giver alarm både med en lampe og et lydsignal på 85 db(A). Op til 38 Røgalarmer kan.
Kategori: Elartikler - Sikkerhed
RØGALARM OPTISK SA470S 230V.
Køb billig RØGALARM OPTISK SA470S 230V Online her med Elvvs PRISMATCH samt hurtig levering, vare nr.: 2085650096, ean nr.: 7320896010949.
Kategori: Alarm & automatisering - Røgalarmer
KÖNIG Smart Røgalarm 868 Mhz TILBUD NU.
Udvid dit König smart home-sikkerhedssystem med denne røgalarm for at øge sikkerheden. Denne røgalarm kan også anvendes som selvstændig enhed. Vigtigt: Kun kompatibel med König Smart Home-sikkerhedssystemerne SA... - TILBUD NU, pris kun 479,00 (før 509,00).
Kategori: Alarm & automatisering - Diverse » Sortiment
Firephant SA800 optisk røgalarm - Stål.
Firephant røgalarmer tilbyder det bedste af svensk industridesign, en smart og sikker brandalarm udviklet med avanceret teknologi og kvalitet som nøgleord for hver detalje..
Kategori: Alarm & automatisering - Elektronik Elektronik – tilbehør Kabler
Smartwares FSM-12004 Røgalarm.
Smartwares FSM-12004 Røgalarm øger sikkerheden i dit hjem. Med et integreret batteri, som har en levetid på 10 år, slipper du for at bekymrer dig, om alarmen pludselig går ud. Den har en volume på 85dB, som gør, at den er let at høre, hvis uheldet skulle.
Kategori: Alarm & automatisering - Røgalarmer
Sampak Brandstige + Trådløse røgalarmer.
.
Kategori: Alarm & automatisering - Sikkerhed // Brandstige
König SAS-CLALSD10 Smart Røgalarm 868 Mhz - TILBUD NU.
Udvid dit König smart home-sikkerhedssystem med denne røgalarm for at øge sikkerheden. Denne røgalarm kan også anvendes som selvstændig enhed. Vigt... - TILBUD NU, pris kun 389,00 (før 499,00).
Kategori: Alarm & automatisering - Smart Home » Alarm
Nexa Fire & Safety KD-128C Røgalarm.
KD-128 C Optisk Brandalarm Mini En af markedets mindste røgalarmer! Størrelse: 58 mm/diameter Optiske røgalarmer indeholder ikke radioaktive stoffer og har avanceret fotocelle-system, som siges at være mest effektivt, når det gælder ulmende brande og brande som kan gløde i lang tid inden de udvikler sig til.
Kategori: Alarm & automatisering - Elektronik El-husholdning
V3
Kategorier på sider:

Alarmer trdls Boligalarmer Undg indbrud Sikring af indbo Boligforsikring Rgalarmer Bilalarmer Alarmanlg Forsikring TV Overvgningsudstyr Alarmer Overvgning Sdan gr du efter et indbrud


 Du er her: Alarmer - Netannoncer Alarmer -  
 
 
Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.